آشپزی

آموزش تهیه فلفل دلمه شکم پر خوشمزه

training-prepare-tasty-stuffed-peppers

مواد لازم برای فلفل دلمه شکم پر:

برنج سفید نپخته     ۱ فنجان
آب      ۲ فنجان

مواد لازم برای تهیه سس فلفل دلمه شکم پر :

پیاز خرد شده      ۱ عدد
روغن زیتون     ۱ قاشق غذاخوری
سس مارینا     ۲ فنجان
عصاره گوشت      ۱ فنجان
سرکه بالزامیک     ۱ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه قرمز خرد شده     یک چهارم قاشق چایخوری

مواد لازم برای داخل فلفل دلمه شکم پر :

گوشت بدون چربی      ۵۰۰ گرم
سس تند ایتالیایی     ۱۰۰ گرم
گوجه فرنگی خرد شده     ۲۸۰ گرم
جعفری خرد شده     یک چهارم فنجان
سیر له شده     ۴ حبه
نمک     ۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه تازه     ۱ قاشق چایخوری
فلفل هندی     چند عدد
* فلفل دلمه سبز     ۴ عدد
پنیر پارمیسان     ۱ فنجان

* فلفل دلمه سبز (از وسط نصف شده و دانه هایش را دربیاورید)

طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر :

فر را با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید.

یک قابلمه آب روی حرارت بالا گذاشته و اجازه دهید جوش بیاید بعد برنج را داخل آن بریزید. حالا حرارت را کمی کاهش داده و درب ظرف را بگذارید تا برنج نرم شده و مایع جذب آن شود (۲۰ تا ۲۵ دقیقه). برنج پخته را کنار بگذارید.

پیاز و روغن زیتون را روی حرارت متوسط برای ۵ دقیقه تفت دهید. نیمی از پیازهای پخته را به یک کاسه بزرگ منتقل کرده و کنار بگذارید.

یک ماهیتابه برداشته و سس مارینا، عصاره گوشت، سرکه بالزامیک و تکه های فلفل قرمز را درون آن ریخته و برای ۱ دقیقه تفت دهید.

مخلوط سس را درون سینی فر ریخته و کنار بگذارید.

گوشت، سس ایتالیایی، گوجه فرنگی، جعفری، سیر، نمک ، فلفل سیاه و فلفل هندی را درون کاسه ای که پیازها را ریخته اید مخلوط کنید. برنج پخته و پنیر پارمیسان را اضافه کرده و هم بزنید. حالا با مخلوط سس و گوشت درون فلفل سبز را پر کنید.

فلفل سبز ها را روی سس گوجه درون سینی فر بچینید. باقی مانده پنیر پارمیسان را روی آن پاشیده، و روی سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. ۴۵ دقیقه صبر کنید.

بعد از این زمان فویل را از روی سینی برداشته و ۲۰ تا ۲۵ دقیقه دیگر صبر کنید، تا رنگ گوشت دیگر صورتی نبوده و فلفل سبز نرم شده و پنیر روی آن طلایی رنگ شود.

admin
احسان 27 ساله ، متولد اصفهان فارغ التحصیل رشته مهندسی صنایع ، علاقه زیادی به طراحی سایت و مدیریت آن دارم ، اهل شعرم مخصوصا حافظ و مهدی اخوان ثالث ، رمان هم می خونم از نویسندگان محبوبم پائولو کوئلو هست ، 8-9 سالی هست در زمینه وبسایت کار میکنم و همیشه دوست داشتم سایتی بدرد بخور واسه کاربرها ایجاد کنم
http://www.keshvaram.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *