آموزش شیرینی

بابانوئل بامزه

مواد لازم براي ۸ عدد :

۵۰۰ گرم عسل

۱/۲ فنجان آب

۲۵۰ گرم آرد گندم سياه

۲۵۰ گرم آرد گندم معمولي

۱۰۰ گرم تكه هاي كوچك مغز ليموترش

۲۰ گرم مخلوط زينان ، ميخك ، جوز ، دارچين و تخم گشنيز سائيده شده

۲۰ گرم جوش شيرين

۱ عدد زرده تخم مرغ

۱ عدد سفيده تخم مرغ

۱۰۰ گرم پودر قند

براي تزئين بادام پوست گرفته ، پسته و مرواريدهاي رنگي و مرواريد نقره اي

كمي كره براي چرب كردن سيني

طرز تهيه‌ :
عسل را با آب مي پزيم ، بهم مي زنيم ، مي گذاريم تا كمي خنك شود . آرد گندم سياه و سفيد را الك مي كنيم و با ليموترش و ادويه جات و جوش مخلوط مي كنيم . روي يك سطح صاف مخلوط آرد را با مايع عسل ولرم چنگ مي زنيم تا به خورد خمير رود . روي خمير را مي پوشانيم و ۲۴ ساعت مي گذاريم بماند. ۱ تا ۲ سيني را چرب مي كنيم ، فر را قبلا تا ۲۰۰ درجه سانتي گراد گرم مي كنيم ، از مقوا الگوي يك بابانوئل را در مي آوريم ، خمير را روي سطح صاف آرد پاشي شده به ضخامت ۱سانتي متر باز مي كنيم و با كمك الگوي مقوايي ۸ عدد بابانوئل در مي آوريم و در سيني قرار مي دهيم . زرده تخم مرغ را مي زنيم و مايع زرده را روي بابانوئل مي ماليم و در طبقه وسط فر ۱۵ دقيقه مي پزيم . سپس آنها را از سيني بر مي داريم ، روي پنجره سيمي قرار مي دهيم تا سرد شود . سفيده تخم مرغ را براي بابانوئل (مطابق شكل) ريش و سبيل مي ريزيم و از مايع سفيده تخم مرغ روي بابانوئل قطره قطره مي چكانيم و بادام و پسته و مرواريد را روي آن مي چسبانيم و بابانوئل را تزئين مي كنيم.

ارزش غذايي:

هر قطعه بابانوئل ۲۷۳۰ ژول/۳۵۰ كالري دارد.

admin
احسان 27 ساله ، متولد اصفهان فارغ التحصیل رشته مهندسی صنایع ، علاقه زیادی به طراحی سایت و مدیریت آن دارم ، اهل شعرم مخصوصا حافظ و مهدی اخوان ثالث ، رمان هم می خونم از نویسندگان محبوبم پائولو کوئلو هست ، 8-9 سالی هست در زمینه وبسایت کار میکنم و همیشه دوست داشتم سایتی بدرد بخور واسه کاربرها ایجاد کنم
http://www.keshvaram.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *