آموزش شیرینی

باقلوا گل رز قزوین


مواد لازم:

– شیر نصف پیمانه(۸۰ گرم)

– بیکینگ پودر یک دوم قاشق چای خوری

– نمک یک هشتم قاشق چای خوری

– کره ۳ قاشق غذاخوری

– زرده تخم مرغ ۲ عدد

– آرد الک شده ۲۲۵ گرم

مواد لازم برای داخل باقلوا:

– پودر پسته ۲ پیمانه

– گلاب ۲ قاشق غذاخوری

– پودر قند یک پیمانه

– هل ۱ قاشق چای خوری

مواد لازم برای شربت باقلوا:

– شکر یک پیمانه(۱۵۰ گرم)

– آب نصف پیمانه(۷۰ گرم)

– گلاب یک چهارم پیمانه(۴۰ گرم)

– جوهر لیمو یک چهارم قاشق چای خوری

روش تهیه:

– بیکینگ پودر و نمک را در شیر حل کرده و با سه قاشق کره و زرده تخم مرغ خوب مخلوط کنید.

– آرد را کم کم اضافه نموده تا خمیر لطیفی به دست آید.

– خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و دو ساعت بگذارید بماند تا خمیر ور بیاید.

– سپس به اندازه یک گردو از خمیر برداشته و با وردنه به شکل مربع باز کنید.

– مواد داخل باقلوا را با هم مخلوط کرده و به اندازه یک قاشق از مواد مخلوط شده را روی خمیر باز شده قرار دهید و چهار گوشه خمیر را به طرف بالا جمع نموده و یک پیچ به آن بدهید و لبه های آن را برگردانید تا به شکل گل رز درآید.

– در روغن فراوان سرخ کرده، سپس در شربت بیندازید تا شیره به خورد آن برود.

– سپس روی آن پودر پسته بزیرید.

طرز تهیه شربت باقلوا:

شکر، آب، گلاب و جوهر لیمو را مخلوط کرده، روی حرارت قرار دهید تا اندکی بجوشد و کمی غلیظ شود.

تهیه باقلوا در فر:

باقلوا را می توانید در فر هم تهیه کنید. به این ترتیب که بعد از پیچیدن باقلوا، آن ها را در سینی فر قرار داده و به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۳۰۰ درجه در طبقه وسط فر بپزید.

کمی که لبه نان باقلوا تغییر رنگ داد، از فر خارج نموده و روی آن پودر قند بپاشید.

زهرا حداد- کارشناس و مدرس آشپزی

admin
احسان 27 ساله ، متولد اصفهان فارغ التحصیل رشته مهندسی صنایع ، علاقه زیادی به طراحی سایت و مدیریت آن دارم ، اهل شعرم مخصوصا حافظ و مهدی اخوان ثالث ، رمان هم می خونم از نویسندگان محبوبم پائولو کوئلو هست ، 8-9 سالی هست در زمینه وبسایت کار میکنم و همیشه دوست داشتم سایتی بدرد بخور واسه کاربرها ایجاد کنم
http://www.keshvaram.ir

One thought on “باقلوا گل رز قزوین”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *