آشپزی

برنج زرد یا گیلریس

مواد لازم :

۳۵۰ گرم برنج باسماتی

۵۰ گرم کره

یک قاشق سوپخوری شکر

یک قاشق چای خوری دارچین (یا یک تکه چوب دارچین)

۶ عدد دانه ی هل شکسته

یک قاشق چای خوری زردچوبه

۵ قاشق سوپخوری کشمش ریز پلوئی

یک قاشق چای خوری نمک

طرز تهیه:

همه ی مواد را همراه با ۵۰۰ میلی لیتر آب در دیگی بزرگ که گنجایش مواد را داشته باشد, بریزید. دیگ را

بر روی حرارت تند بگذارید تا آب به جوش آید و کره ذوب شود.

به آرامی یک هم بزنید, بگذارید تا آب مواد تبخیر شود. حالا حرارت را کم کنید, درب دیگ را بگذارید و اجاره

دهید برنج به مدت نیم ساعت دم بکشد.

نکته :

· روش فوق را (برای طبخ برنج), دمی یا دمپخت گویند.

· کلمه گیلریس معادلی برای کلمه گلریز در زبان فارسی است.

· سرو این پلوی آفریقایی همراه با بابوتی (Bobotie) و مخلفات آن لذت بخش خواهد بود

admin
احسان 27 ساله ، متولد اصفهان فارغ التحصیل رشته مهندسی صنایع ، علاقه زیادی به طراحی سایت و مدیریت آن دارم ، اهل شعرم مخصوصا حافظ و مهدی اخوان ثالث ، رمان هم می خونم از نویسندگان محبوبم پائولو کوئلو هست ، 8-9 سالی هست در زمینه وبسایت کار میکنم و همیشه دوست داشتم سایتی بدرد بخور واسه کاربرها ایجاد کنم
http://www.keshvaram.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *