آشپزی

تهیه پخت پاستا پریماورا ایتالیایی

Capture

می خواهیم در این مطلب یک غذای خوشمزه از کشور زیبای ایتالیا را به شما اطلاع دهیم و شیوه تهیه و پخت پاستا پریماورا را به شما همراهان آموزش دهیم.آخر هفته ایتالیایی شوید و پاستایی پر از سبزیجات مختلف درست کنید. در این مطلب طرز تهیه پاستا پریماورا ایتالیایی را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم:

پاستا ۳۰۰ گرم

باقالی تازه ۲۰۰ گرم

نخود فرنگی ۲۰۰ گرم

لوبیاسبز ۱۰۰ گرم

کره تکه تکه شده ۵۰ گرم

پیازچه خرد شده ۳ عدد

جعفری ریز شده ۳ قاشق غذاخوری

خامه سفت ۲۰۰ میلی لیتر

پنیر پارمزان ۵۰ گرم

آب ۴ لیتر

نمک ۴ قاشق

طرز تهیه پاستا پریماورا ایتالیایی

طرز تهیه :

۱- آب را در یک قابلمه بریزید و همه نمک را به ان اضافه کنید و اجازه دهید تا به جوش بیاید. سپس باقالی، نخود سبز و لوبیا سبز را به مدت ۵ دقیقه در آن بپزید.

سپس به کمک کفگیر سوراخ دار آن را از آب جوش خارج کرده و در آب یخ بریزید تا بافت و رنگ طبیعی خود را حفظ کند. آب سبزیجات را دور نریزید.

۲- کره را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کنید. هنگامی که رنگ آن شفاف شد و روی آن کمی کف کرد پیازچه را اضافه کرده و ۲ دقیقه تفت دهید سپس سبزیجات را اضافه کرده و ۴ تا ۵ دقیقه دیگر تفت دهید.

۳- خامه و جعفری را اضافه کرده و روی شعله ملایم ۵ دقیقه آن را تفت دهید و بپزید. به آب جوشی که سبزیجات را در آن پخته اید ۴ قاشق غذاخوری روغن اضافه کرده و پاستا را ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در آن بپزید تا مغزپخت شود سپس آبکش کنید.

۴- پاستا را همراه نیمی از پنیر پارمزان به سس اضافه و مخلوط کنید. پس از ۴ دقیقه یا هنگامی که همه مواد با هم مخلوط شد، نمک و فلفل غذا را اندازه کنید و در صورت لزوم کمی اضافه کنید.

پاستا را در ظرف کشیده و پنیر باقی مانده را روی آن بریزید.

admin
احسان 27 ساله ، متولد اصفهان فارغ التحصیل رشته مهندسی صنایع ، علاقه زیادی به طراحی سایت و مدیریت آن دارم ، اهل شعرم مخصوصا حافظ و مهدی اخوان ثالث ، رمان هم می خونم از نویسندگان محبوبم پائولو کوئلو هست ، 8-9 سالی هست در زمینه وبسایت کار میکنم و همیشه دوست داشتم سایتی بدرد بخور واسه کاربرها ایجاد کنم
http://www.keshvaram.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *