آشپزی

خورشت بادام با مرغ

مواد لازم:

گوشت گوسفند

مغز بادام

خلال پوست پرتغال

هويچ

آلو بخاراي خشك

شكر

زعفران

پياز و روغن در صورتيكه از گوشت قلقلي استفاده مي كنيد

نمك

مراحل تهيه:

۱) آلو را از شب قبل خيس كنيد.

۲) خلال پوست پرتغال را از شب قبل دوبار جوشانده و سپس آب سرد روي آن ريخته و چندين بار آب آنرا عوض نمائيد تا اينكه تلخي آن گرفته شود.

۳) مغز بادام را به مدت دو ساعت در آب بريزيد تا به راحتي پوست قهوه اي آن جدا شده و سپس آن را خلال كنيد.

۴) مرغ را آب پز نمائيد وقتي كه آب مرغ به اندازه يك پيمانه باقي ماند آلو هويج خرد شده – زعفران – شكر را اضافه نمائيد.۵

۵) مغز بادام خلال شده و پوست پرتغال را به خورشت اضافه نمائيد.

۶) بگذاريد كه خورشت با حرارت ملايم جا بيفتد.

– در صورتيكه از گوشت چرخ كرده استفاده مي كنيد گوشت را با نمك و پياز رنده شده ورز دهيد و سپس به صورت قلقلي بيرون آورده و در كمي روغن تفت دهيد.

admin
احسان 27 ساله ، متولد اصفهان فارغ التحصیل رشته مهندسی صنایع ، علاقه زیادی به طراحی سایت و مدیریت آن دارم ، اهل شعرم مخصوصا حافظ و مهدی اخوان ثالث ، رمان هم می خونم از نویسندگان محبوبم پائولو کوئلو هست ، 8-9 سالی هست در زمینه وبسایت کار میکنم و همیشه دوست داشتم سایتی بدرد بخور واسه کاربرها ایجاد کنم
http://www.keshvaram.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *