آموزش شیرینی

طرز تهیه برشتوک

55665

 

مواد لازم:
آرد سفید =۱ لیوان
آرد نخودچی =۱ لیوان
روغن جامد ۱= لیوان
پودر قند ۱=لیوان سر خالی
پودر هل =به میزان دلخواه
پودر پسته =مقداری برای تزیین
طرز تهیه:
آرد سفید را با حرارت ملایم تفت می دهیم حدودا ۲۰ دقیقه تا رنگ آرد تغییر کند و خامی آن از بین برود، آرد نخودچی را به آن اضافه کرده و کمی تفت میدهیم. سپس روغن را به آرد اضافه کرده و کمی سرخ میکنیم. (میتوانیم آنرا درون ظرف مناسب ریخته با روغن مخلوط نماییم و به مدت ۶ الا ۷ دقیقه به قدرت ۱۰۰ در ماکروفر قرار دهیم بدون درب و یک الی دو دفعه آنرا هم بزنیم آنگاه آرد نخودچی را به آن اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه ادامه دهیم ) آنگاه پودر قند و هل را نیز اضافه کرده با هم مخلوط میکنیم بعد مواد را درون سینی پهن میکنیم تا سرد شود روی آنرا با پودر پسته تزیین میکنیم و بعد از سرد شدن بصورت لوزی میبریم

منبع: آشپز آنلاین

admin
احسان 27 ساله ، متولد اصفهان فارغ التحصیل رشته مهندسی صنایع ، علاقه زیادی به طراحی سایت و مدیریت آن دارم ، اهل شعرم مخصوصا حافظ و مهدی اخوان ثالث ، رمان هم می خونم از نویسندگان محبوبم پائولو کوئلو هست ، 8-9 سالی هست در زمینه وبسایت کار میکنم و همیشه دوست داشتم سایتی بدرد بخور واسه کاربرها ایجاد کنم
http://www.keshvaram.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *