آموزش شیرینی

طرز تهیه شیرینی پنیری خامه ای

cheese-pastry-cream-recipe

زمان آماده شدن: ۳۰ دقیقه
زمان پخت: ۱۱ دقیقه
زمان کلی : ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه
تعداد شیرینی در پایان کار: ۲۶ تا ۳۰ شیرینی

مواد لازم برای نان شیرینی :
پنیر خامه‌ای، نرم شده      ۱ بسته (تقریباً ۲۲۷ گرمی)
کره نرم شده     ۲ تکه (۱۶ قاشق غذاخوری)
آرد همه منظوره     دو فنجان
شکر قنادی     برای پاشیدن روی شیرینی
نمک     ۱.۲ قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای داخل شیرینی :
پنیر خامه‌ای، نرم شده      ۱ بسته (تقریباً ۲۲۷ گرمی)
* شکر قنادی     ۱.۲ فنجان
عصاره‌ی خالص وانیل     ۱ قاشق چایخوری
مربای توت فرنگی     به مقدار لازم

* ۱.۲ فنجان شکر قنادی و یا به اندازه دلخواه (اگر شیرین‌تر ترجیح می‌دهید مقدار بیشتری اضافه کنید)

طرز تهیه :
• در یک کاسه مناسب، پنیر خامه‌ای و کره را تا زمانی که نرم، روشن و پف کرده شوند هم بزنید.
• آرد و نمک را به آن افزوده و تا زمانی که کاملاً ترکیب شوند هم بزنید.

• به آرامی روی تخته‌ای که قرار است خمیر را بر روی آن شکل دهید شکر قنادی بپاشید.
• خمیر را به این تخته منتقل کرده و به آن شکل توپ بدهید.

• سپس خمیر را به ۴ گلوله کوچک تقسیم کنید. هر کدام از گلوله‌ها را صاف‌کرده و روی هر خمیر شیرینی را با نوار پلاستیکی بپوشانید.
• برای ۳۰ دقیقه خمیر را داخل یخچال بگذارید.

• در همین حین، با ترکیب پنیر خامه‌ای، شکر قنادی و وانیل در کاسه‌‌ای دیگر، ماده‌ای که برای پر کردن داخل شیرینی است را آماده کنید.
• تا زمانی که این مواد حالت خامه‌ای و نرم بگیرد هم بزنید. سپس آن را کنار بگذارید.

• روی تخته‌ای که قرار است شیرینی‌ها را بر روی آن آماده کنید آرد بپاشید.
• خمیر را از یخچال خارج کرده و بگذارید برای ۵ دقیقه بماند.

• هر گلوله خمیری را تا ضخامت ۳.۵ سانتی‌متر صاف کنید.
• سپس آن‌ها را به شکل مربع‌های ۳ در ۳ ببرید.

• مرکز هر مربع را با ۱.۲ قاشق چای‌خوری از ترکیب پنیر خامه‌ای و ۱.۲ قاشق چای‌خوری مربای توت‌فرنگی پر کنید. برای داشتن ظاهر زیباتر، از یک قیف شیرینی‌پزی استفاده کنید. شما می‌توانید محتوای داخل شیرینی را به صورت لایه‌ای (یک لایه روی لایه‌ی دیگر) بریزید.

• لبه‌های مخالف خمیر را به مرکز آورده و روی ماده‌ی داخل شیرینی قرار دهید. درزها را به هم وصل کنید.
• برای ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید.

• فر را  تا دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد گرم‌کنید.
• شیرینی را برای ۱۰ تا ۱۱ دقیقه یا تا زمانی که لبه‌های آن قهوه‌ای شوند بپزید.

• سپس بگذارید کاملاً خنک شود.
• اکنون می‌توانید شیرینی‌ها را سرو کنید.

توجه :
زمان کلی پخت شامل زمان سرد شدن نیز هست. شیرینی را در ظرف‌هایی قرار دهید که هوا داخل آن نشود. تا ۳ ماه می‌توانید آن‌ها را در فریزر نگهداری کنید.

admin
احسان 27 ساله ، متولد اصفهان فارغ التحصیل رشته مهندسی صنایع ، علاقه زیادی به طراحی سایت و مدیریت آن دارم ، اهل شعرم مخصوصا حافظ و مهدی اخوان ثالث ، رمان هم می خونم از نویسندگان محبوبم پائولو کوئلو هست ، 8-9 سالی هست در زمینه وبسایت کار میکنم و همیشه دوست داشتم سایتی بدرد بخور واسه کاربرها ایجاد کنم
http://www.keshvaram.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *