آشپزی

مرغ پرتقالی با زنجبیل

مرغ پرتقالی با زنجبیل

مواد لازم:
سینه مرغ=۲۵۰ گرم
سس سویا=۲ قاشق غذاخوری
آب پرتقال=۱ فنجان
سس کچاپ=۳ قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه ریز رنده شده=۱ قاشق مرباخوری
آرد ذرت=۳ قاشق غذاخوری
کره=۳۰ گرم
فیله پرتقال=۲ عدد
ساقه پیازچه=۴ عدد

طرزتهيه
۱. سینه مرغ را به صورت قطعات کوچک خرد می کنیم سپس قطعات مرغ را به مدت نیم ساعت در زنجبیل تازه و سس سویا بخوابانید.

۲. قطعات مرغ را در آرد ذرت بغلتانید و در کره سرخ کنید تا کاملا طلایی شود. پس از سرخ شدن سس کچاپ و سس سویا را اضافه کنید.

۴. در پایان فیله های پرتقال را افزوده و روی آن ساقه پیازچه را اضافه کنید. ۳. یکی قاشق مرباخوری آرد ذرت را در آب پرتقال حل کرده و به مواد داخل تابه اضافه کنید تا کاملا غلیظ شود.

admin
احسان 27 ساله ، متولد اصفهان فارغ التحصیل رشته مهندسی صنایع ، علاقه زیادی به طراحی سایت و مدیریت آن دارم ، اهل شعرم مخصوصا حافظ و مهدی اخوان ثالث ، رمان هم می خونم از نویسندگان محبوبم پائولو کوئلو هست ، 8-9 سالی هست در زمینه وبسایت کار میکنم و همیشه دوست داشتم سایتی بدرد بخور واسه کاربرها ایجاد کنم
http://www.keshvaram.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *