آشپزی

چلو خورشت قيمه

گوشت مغز ران گوسفند

لپه

سيب زميني

زعفران سائيده شده

ادويه

ليمو عماني

رب گوجه فرنگي

پياز

روغن

نمك و فلفل

مراحل تهيه:

۱) لپه را از شب قبل شسته و خيس نمائيد.

۲)گوشت را به قطعات ريز خرد كنيد.

۳)لپه را در آبكش ريخته و روي آن آب بگيريد و بگذاريد كاملا آب آن برود.

۴)لپه را با مقداري روغن تفت دهيد و كنار بگذاريد.

۵)پياز را خلال ريز كرده و در روغن تفت دهيد تا طلائي شود.

۶)گوشت را به پياز سرخ شده اضافه نمائيد وتفت دهيد تا آب گوشت كاملا كشيده شود.

۷)لپه را به گوشت اضافه نمائيد.

۸)روي خورشت به مقدار لازم آب بريزد.

۹)ليمو عماني را سوراخ كنيد و در خورشت بيندازيد.

۱۰)رب گوجه فرنگي را با كمي روغن تفت دهيد و به خورشت اضافه نمائيد تا اينكه خورشت شما خوش رنگ شود.

۱۱)نمك و ادويه و زعفران را به خورشت اضافه كنيد حرارت را ملايم كنيد.

۱۲)سيب زميني را خلال نازك كرده و در روغن سرخ كنيد.

۱۳)زماني كه خورشت جا افتاد مي توانيد مقداري از سيب زميني سرخ شده را در خورشت ريخته و يك جوش بزند.

admin
احسان 27 ساله ، متولد اصفهان فارغ التحصیل رشته مهندسی صنایع ، علاقه زیادی به طراحی سایت و مدیریت آن دارم ، اهل شعرم مخصوصا حافظ و مهدی اخوان ثالث ، رمان هم می خونم از نویسندگان محبوبم پائولو کوئلو هست ، 8-9 سالی هست در زمینه وبسایت کار میکنم و همیشه دوست داشتم سایتی بدرد بخور واسه کاربرها ایجاد کنم
http://www.keshvaram.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *