آشپزی

گالانین

مواد لازم

– مرغ چرخ کرده ۵۰۰ گرم

– پیاز متوسط ۱ عدد

– فلفل قرمز و سبز از هر کدام ۱ عدد

– خلال پسته و خلال بادام از هر کدام ۵۰ گرم

– روغن مایع ۳/۱ استکان

– کاغذ سربی ۲ متر

– نمک ، فلفل ، ادویه به مقدار لازم

– تخم مرغ ۲ عدد

طرز تهیه

گوشت مرغ بدون پوست را باید قبلا چرخ کنید و بگذارید در جا یخی خوب سفت شود اما یخ نزند بعدا از یخچال خارج کرده پیاز و فلفل قرمز و سبز را با خلال پسته و بادام با زرده تخم مرغ مخلوط می کنیم تا خوب چسب پیدا کند بعد کاغذ آلمینیوم را باز کرده و در دو ورق کمی روغن آغشته کرده و گوشت را در وسط آن قرار می دهیم و رول درست می کنیم مثل کالباس سفت شود و آب را در ظرفی می ریزیم تا بجوشد و میتوانید کمی هویج و جعفری و لیمو ترش و نمک و فلفل سبز به آب اضافه کنید تا بجوشد و رول مرغ را در داخل آبجوش گذاشته تا به اندازه ۴۵ دقیقه بجوشد و بعد از پختن در آب باید بگذارید خوب سرد شود تا بتوانید ببرید.

admin
احسان 27 ساله ، متولد اصفهان فارغ التحصیل رشته مهندسی صنایع ، علاقه زیادی به طراحی سایت و مدیریت آن دارم ، اهل شعرم مخصوصا حافظ و مهدی اخوان ثالث ، رمان هم می خونم از نویسندگان محبوبم پائولو کوئلو هست ، 8-9 سالی هست در زمینه وبسایت کار میکنم و همیشه دوست داشتم سایتی بدرد بخور واسه کاربرها ایجاد کنم
http://www.keshvaram.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *