ابتدا آرد را در ظرف گودی ریخته و وسط آن را خالی کرده و مخمر و شکر را همراه روغن به آرد اضافه کرده و آب ولرم را کم کم می افزاییم و پس از مخلوط کردن خمیر…
پیراشکی پیتزا
مواد لازم:
– آرد ۳ پیمانه
– آب ولرم ۱ پیمانه
– مخمر ۱ قاشق سوپخوری
– شکر ۱ قاشق سوپخوری
– روغن مایع ۴/۱ پیمانه
مواد لازم داخل پیراشکی :
سوسیس ۲۰۰ گرم
– ژامبون ۲۰۰ گرم
– پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم
– فلفل دلمه ای ۱ عدد
– قارچ ۱۵۰ گرم
– کره ۱ قاشق سوپخوری
– آویشن ۲/۱ قاشق چایخوری
– روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا آرد را در ظرف گودی ریخته و وسط آن را خالی کرده و مخمر و شکر را همراه روغن به آرد اضافه کرده و آب ولرم را کم کم می افزاییم و پس از مخلوط کردن خمیر به مدت ۳۰ دقیقه همراه درپوش حوله ای به آن در جای گرم استراحت می دهیم .مواد درون پیراشکی را همه با هم مخلوط کرده و به اندازه ۳ قاشق از این مخلوط در وسط خمیری که با وردنه به قطر دایره ۱۵ سانتی در آورده ایم قرار می دهیم و لبه های خمیر را با کمی آب مرطوب کرده و به هم می چسبانیم سپس لبه های خمیر را همانند قطاب فرم داده و در روغن غوطه ور سرخ می کنیم ( با حرارت ملایم تا مغز پخت شود