123

مواد مورد نیاز براي 10-8 نفر:
مواد خمير:
تخم‌مرغ: يك عدد
كره كه به دماي اتاق رسيده: 200 گرم
وانيل: 2 قاشق مرباخوري
نمك: خيلي كم
آرد: 2 و نيم ليوان

مواد داخل خمير:
شكر: يك و نيم فنجان چايخوري
گردو خرد شده: يك ليوان
تخم‌مرغ: 2 عدد
شير: 2 قاشق سوپخوري
براي روي آن:
توت‌فرنگي، زردآلود و تمشك: به مقدار لازم
ژله تارت: يك پاكت

روش تهيه:
1- براي تهيه خمير، كره، وانيل، نمك و آرد را در ظرف ريخته ورز دهيد، بعد از اينكه مواد با هم مخلوط شدند داخل قالب تارت 28 سانتي‌متري بريزيد و كناره‌هاي آن را شكل دهيد.

2- مواد داخل تارت را با ريختن شكر، گردو، تخم‌مرغ و شير داخل ظرف به اين ترتيب هم بزنيد و روي خمير آماده شده تارت بريزيد و داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه 35 دقيقه بپزيد. از فر كه بيرون آورديد بگذاريد تا خنك شود و بعد روي آن را با تمشك بپوشانيد. توت‌فرنگي و زردآلوها را برش داده روي آن بچينيد. ژله مخصوص تارت‌ها را حاضر كرده روي ميوه‌ها بريزيد. 15 دقيقه صبر كنيد سپس برش داده سرو نمائيد.

گردآوری : مجله اینترنتی صبح نو

این نوشته برای شما جذاب بود؟ با دیگران به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

پربازدید ترین مقالات