education-create-most-delicious-chocolate-marsypany

در این مقاله آموزش درست کردن خوشمزه ترین شکلات مارسیپانی را آماده کرده ایم.

بعضی اوقات با سه یا چهار چیز ساده و خوشمزه می توانیم اثری خارق العاده برجای بگذاریم! مثلا در همین مطلب به شکلات تلخ و خمیر پارمیزان نیاز داریم و می خواهیم این دو را به یک چیز خوشمزه تر تبدیل کنیم.

مواد لازم شکلات مارسیپانی

شکلات سیاه یا شیری      به میزان لازم

پودر بیسکویت کرمدار گرجی      به میزان لازم

* چند عدد قالب طرح‌دار قلب یا گل که بهتر است طلقی و با طرح های رنگی باشند

برای داخل کاسه‌ها :

مارسیپان: به میزان لازم

طرز تهیه شکلات مارسیپانی :

شکلات را روی بخار آب جوش قرار داده و هم می‌زنیم تا ذوب شود. با مقداری پودر بیسکویت مخلوط می‌کنیم و با یک برس یک جداره از شکلات را داخل قالب کشیده و داخل فریزر می‌گذاریم تا خودش را بگیرد.

این کار را دو بار تکرار می‌کنیم تا شکلات ضخیم شود. سپس داخل آنها را با مارسیپان پر می‌کنیم و در فریزر می‌گذاریم تا به راحتی از قالب جدا شود.

وقتی کاسه آماده شد،  آن را با شکلات ذوب شده به هم می‌چسبانیم.

گردآوری : مجله اینترنتی صبح نو

این نوشته برای شما جذاب بود؟ با دیگران به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

پربازدید ترین مقالات