مواد لازم :

350 گرم برنج باسماتی

50 گرم کره

یک قاشق سوپخوری شکر

یک قاشق چای خوری دارچین (یا یک تکه چوب دارچین)

6 عدد دانه ی هل شکسته

یک قاشق چای خوری زردچوبه

5 قاشق سوپخوری کشمش ریز پلوئی

یک قاشق چای خوری نمک

طرز تهیه:

همه ی مواد را همراه با 500 میلی لیتر آب در دیگی بزرگ که گنجایش مواد را داشته باشد, بریزید. دیگ را

بر روی حرارت تند بگذارید تا آب به جوش آید و کره ذوب شود.

به آرامی یک هم بزنید, بگذارید تا آب مواد تبخیر شود. حالا حرارت را کم کنید, درب دیگ را بگذارید و اجاره

دهید برنج به مدت نیم ساعت دم بکشد.

نکته :

· روش فوق را (برای طبخ برنج), دمی یا دمپخت گویند.

· کلمه گیلریس معادلی برای کلمه گلریز در زبان فارسی است.

· سرو این پلوی آفریقایی همراه با بابوتی (Bobotie) و مخلفات آن لذت بخش خواهد بود

گردآوری : مجله اینترنتی صبح نو

این نوشته برای شما جذاب بود؟ با دیگران به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

پربازدید ترین مقالات