به اندازه ۲.۵ پیمانه ( ۶۰۰ میلی لیتر ) تهیه می شود .

مواد لازم :

فیله گوشت بره ۱۱۵ گرم
شلغم زرد ۱۱۵ گرم
ساقه کرفس ۱ عدد
عدس قرمز ( دال عدس ) ۲۵ گرم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
آب یک و نیم پیمانه / ۳۵۰ میلی لیتر

طرز تهیه
1- گوشت بره را با آب سرد بشویید و چربی آن را جدا کنید و به صورت تکه های کوچک خرد کنید . شلغم زرد را پوست بگیرید و همراه با کرفس در یک آبکش بریزید و با آب سرد بشویید . آن ها را خرد کنید و در قابلمه بریزید .
2- عدس ها را در یک الک بریزید و با آب سرد بشویید . در ضمن ، عدس ها را پاک کنید و دانه های سیاه آن را جدا کنید. آن ها را همراه گوشت و رب گوجه فرنگی در قابلمه بریزید .
3- آب را به این مواد اضافه کنید ، بگذارید به جوش اید . در ظرف را ببندید تا به مدت 40 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد و عدس ها کاملاً نرم شوند . اگر در حینن پخت لازم زود ، می توانید مقدار بیشتری به آن آب اضافه کنید . سپس مواد پخته شده را در مخلوط کن بریزید تا به صورت یکدست درآیند .
4- مقدار کمی از آن را در ظرفی بریزید . پیش از دادن غذا ا به کودک ، دمای آن را امتحان کنید . اگر لازم است بگذارید تا سرد شود .
5- باقی مانده غذا را بسته بندی کرده، هر چه سریعتر در یخچال قرار دهید . ظرف مدت 24 ساعت آن را مصرف کنید .
* می توان آن را در فریزر نگه داری کرد .
طرز تهیه به روشی دیگر
می توانیدبه جای عدس قرمز ،از لپه و به جای ساقه کرفس ، از کدو سبز هم استفاده کنید .

گردآوری : مجله اینترنتی صبح نو

این نوشته برای شما جذاب بود؟ با دیگران به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

پربازدید ترین مقالات