سوپ کدو حلوایی از جمله سوپ های مقوی و ساده ایست که هم به عنوان پیش غذا و هم غذای اصلی میتوان آن را سرو کرد. این سوپ از جمله سوپ های فنجانی است؛ بدان معنا که برای خوردن آن نیازی به قاشق نیست و میتوانید آن را درون فنجان های پهن و کم ارتفاع نیز سرو نمایید. در ادامه این مطلب طرز تهیه سوپ کدو حلوایی را به شما آموزش خواهیم داد:

مواد لازم برای تهیه سوپ کدو حلوایی: سوپ کدو حلوایی

کدو حلوایی: پوست کنده و خرد شده
پیاز و سیر به میزان دلخواه
آب یا عصاره مرغ
شیر و خامه به نسبت برابر
کره: اندکی

سوپ کدو حلوایی

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی

ابتدا کدو حلوایی پوست کنده، سیر و پیاز را به همراه آب یا عصاره مرغ درون قابلمه ریخته و روز گاز قرار دهید. اجازه دهید این مخلوط به مدت ۱۵ دقیقه بجوشد تا کدو حلوایی کاملا نرم شود. با کمک یک گوشتکوب برقی یا میکسر سوپ را یکدست کنید و در نهایت نمک و فلفل سوپ را اندازه کنید. شیر یا خامه یا هر دوی آنها را به صورت نصف نصف به مخلوط اضافه کنید و اجازه دهید که بجوشد.

برای طعم دار کردن بیشتر سوپ میتوانید از پودر کاری یا زنجفیل استفاده نمایید و برای تزئین آن از اندکی پاپریکای دودی و گشنیز استفاده نمایید. در نظر داشته باشید که به خاطر قوی بودن عطر و طعم هر کدام از این ادویه ها بهتر است یکی را به انتخاب خود به سوپ اضافه نمایید و از اضافه کردن همه آنها با هم خودداری نمایید.

سوپ کدو حلوایی از جمله سوپ هایی است که برای مدت نسبتا طولانی در یخچال قابل نگهداری است و میتوانید بعد از طبخ آن را به مدت ۴ تا ۵ روز در یخچال نگه دارید و در صورت تمایل آن را برای مدت سه ماه در فریزر بگذارید و سپس با روش دلخواهتان مجددا آن را گرم نمایید.

گردآوری : مجله اینترنتی صبح نو

این نوشته برای شما جذاب بود؟ با دیگران به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

پربازدید ترین مقالات