کرپ یا کریپ یک پنکیک یا نوعی نان بسیار نازک است که از خمیرابه آرد گندم تهیه می‌شود و معمولا خمیرابه آماده شده بروی تابه داغ و چرب شده توسط کره ریخته شده و طبخ می‌شود. دستورات مختلفی برای طبخ کرپ وجود دارد اما معمولا برای پخت کرپی خوش طعم‌تر از شیر و تخم مرغ استفاده می‌کنند.

 

مواد لازم :

 

تخم مرغ ۳ عدد کوچک
شیر ۲ پیمانه
آرد سفید ۱ پیمانه
کره آبکرده ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
نمک کمی
عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری

 

کرپ

دستور تهیه :

 

ابتدا مواد خشک؛ آرد الک شده، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس در ظرف دیگری تخم مرغ‌ها و شیر را به کمک همزن خوب هم بزنید. بعد از آن ۲ قاشق کره آبکرده به همراه عصاره وانیل را به مواد اضافه کنید و دوباره کمی هم بزنید. (اگر از پودر وانیل استفاده می‌کنید آن را به مواد خشک اضافه کنید)

 

حال وقت اضافه کردن مواد خشک به مایه‌ی تخم مرغ و شیر است. این کار را آهسته آهسته انجام دهید و مدام هم بزنید تا مایه‌ی یکدست و صاف بدست آید. مایه کرپ را در ظرف مناسبی ریخته، روی آن را بپوشانید و به مدت نیم ساعت درون یخچال بگذارید.

 

تابه‌ی تفلون مناسبی را روی شعله ملایم قرار دهید تا گرم شود. سپس مقداری کره را به کف تابه بمالید تا کف تابه کمی چرب شود. (برای هر کرپ باید این کار را انجام دهید). کف تابه نباید بسیار چرب باشد.

 

سپس به اندازه ۲ قاشق غذاخوری یا یک ملاقه کوچک از مایه‌ی کرپ را درون تابه ریخته و تابه را آهسته تکان دهید تا مایه تمام سطح کف تابه را بپوشاند. با شعله ملایم ۲ الی ۳ دقیقه زمان کافیست تا یک طرف کرپ بپزد. روی دیگر کرپ را برگردانید تا خوب بپزد و طلایی شود.

 

نکات :

 

اگر از مایه کرپ مقدار بیشتری در تابه بریزید، لطافت خود را از دست می‌دهد.

اگر قصد اضافه کردن مربا یا خامه را به کرپ دارید این کار هنگام پخت در تابه انجام ندهید.

گردآوری : مجله اینترنتی صبح نو

این نوشته برای شما جذاب بود؟ با دیگران به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

پربازدید ترین مقالات