مواد لازم:
کدو سبز =3عدد متوسط
جعفري تازه =1 قاشق غذاخوري
خامه پاستوريزه =150 گرم
ماکاروني =400 گرم
پياز =2 عدد
نمک =2 قاشق چايخوري
فلفل سياه =يک دوم قاشق چايخوري
پودر سير =يک دوم قاشق چايخوري
مواد لازم براي تزيين:
گوجه فرنگي=1عدد
زيتون بدون هسته=10عدد
ذرت پخته =1 قاشق غذاخوري
فلفل دلمه اي =يک چهارم فلفل
طرز تهيه:
ابتدا پياز را خرد کرده و کمي تفت مي دهيم که سبک شود و آب نداشته باشد. بعد کمي از خامه را اضافه کرده و مخلوط مي کنيم تا خامه بريده بريده نشود. سپس پودر سير را که مهم ترين ادويه در اين سالاد است ، اضافه مي کنيم. بعد از آن کدوي خرد شده، نمک ، فلفل سياه و باقي مانده ي خامه را اضافه کرده، کمي حرارت مي دهيم . سپس جعفري تازه خرد شده را به اين مواد اضافه کرده، حرارت را خاموش مي کنيم. از قبل ماکاروني را در آب و نمک و کمي روغن خوب مي جوشانيم و آبکش مي کنيم . پس از اين که خنک شد ماکاروني را در ظرفي ريخته و با مخلوط مواد بالا که خنک شده است، روي تمام ماکاروني را مي پوشانيم و با هم ترکيب مي کنيم. سپس گوجه فرنگي و فلفل دلمه اي خلال شده ، ذرت و زيتون را براي تزيين روي آن مي چينيم و بعد سرو مي کنيم.

گردآوری : مجله اینترنتی صبح نو

این نوشته برای شما جذاب بود؟ با دیگران به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

پربازدید ترین مقالات