مواد لازم:
آرد 2.5 لیوان
بادام پودر شده نصف لیوان
تخم مرغ 3 عدد
دارچین نصف قاشق مرباخوری
شکر 1 لیوان
بکینگ پودر 1 پاکت
هویج رنده شده 2 لیوانن
روغن مایع 1 لیوان
ماست 1 لیوان
وانیل 1 پاکت
برای تزیین:
کرم شانتی 2 پاکت
شیر 1 لیوان

vyfy4qufe4qvi6mxfdva

طرز تهیه :
برای تهیه این کاپ کیک لذیذ ابتدا تخم مرغ و شکر را  را در درجه تند در ربوت ریخته تا مثل برف سفید شود. روغن و ماست را با میکسر خوب هم میزنیم  سپس مخلوط آرد, پودر بادام, بکینگ پودر و دارچین را هم اضافه میکنیم  و به هم زدن ادامه میدهیم در آخر هویج رنده شده  را هم میریزیم  در قالب های مافین  کاغذ کپسولی گذاشته و مواد را می ریزیم در فر 180 درجه گرم شده به مدت 25-35 دقیقه قرار می دهیم کیک را در همان ظرفش میگذاریم سرد شود وقتی کیک سرد شد  شیر سرد و کرم شانتی را با هم مخلوط کرده( مثل دستور پشت پاکت کرم شانتی) و  یا با خمیر تزیینی می توانیم به سلیقه خودمان تزیین کنیم

گردآوری : مجله اینترنتی صبح نو

این نوشته برای شما جذاب بود؟ با دیگران به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

پربازدید ترین مقالات