ابتدا آرد را در ظرف گودی ریخته و وسط آن را خالی کرده و مخمر و شکر را همراه روغن به آرد اضافه کرده و آب ولرم را کم کم می افزاییم و پس از مخلوط کردن خمیر…

پیراشکی پیتزا

مواد لازم:

– آرد 3 پیمانه

– آب ولرم 1 پیمانه

– مخمر 1 قاشق سوپخوری

– شکر 1 قاشق سوپخوری

– روغن مایع 4/1 پیمانه

مواد لازم داخل پیراشکی :

سوسیس 200 گرم

– ژامبون 200 گرم

– پنیر پیتزا 250 گرم

– فلفل دلمه ای 1 عدد

– قارچ 150 گرم

– کره 1 قاشق سوپخوری

– آویشن 2/1 قاشق چایخوری

– روغن به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا آرد را در ظرف گودی ریخته و وسط آن را خالی کرده و مخمر و شکر را همراه روغن به آرد اضافه کرده و آب ولرم را کم کم می افزاییم و پس از مخلوط کردن خمیر به مدت 30 دقیقه همراه درپوش حوله ای به آن در جای گرم استراحت می دهیم .مواد درون پیراشکی را همه با هم مخلوط کرده و به اندازه 3 قاشق از این مخلوط در وسط خمیری که با وردنه به قطر دایره 15 سانتی در آورده ایم قرار می دهیم و لبه های خمیر را با کمی آب مرطوب کرده و به هم می چسبانیم سپس لبه های خمیر را همانند قطاب فرم داده و در روغن غوطه ور سرخ می کنیم ( با حرارت ملایم تا مغز پخت شود

گردآوری : مجله اینترنتی صبح نو

این نوشته برای شما جذاب بود؟ با دیگران به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

پربازدید ترین مقالات